Πίσω
Culinary Experience με τον Chef Πάνο Ιωαννίδη - Menu Dégustation για Skroutz

Culinary Experience με τον Chef Πάνο Ιωαννίδη – Menu Dégustation για Skroutz

Η διοίκηση της Skroutz αποφάσισε να επιβραβεύσει τους πιστούς πελάτες της με έναν μοναδικό τρόπο, προσφέροντας σε 26 τυχερούς που συμμετείχαν σε διαγωνισμό, μια εξαιρετική εμπειρία private dining στο Oz37 Gastronomy Studio, παρουσία του Chef Πάνου Ιωαννίδη. 

Το event, μια μοναδική ευκαιρία για ένα εντυπωσιακό γευστικό ταξίδι, αποτέλεσε μια αποκλειστική προσφορά για το premium πελατολόγιο της εταιρείας. 

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Chef και η ομάδα του παρουσίασαν μία σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέροντα και εμπνευσμένα πιάτα που ακροβατούσαν ανάμεσα στην καινοτομία και την παράδοση της ελληνικής κουζίνας, με κάθε γευστική πρόταση να αποτελεί μια απόδειξη της δεξιοτεχνίας και της μακρόχρονης εμπειρίας του Chef.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη γαστρονομική εμπειρία που μοιράστηκαν, αλλά και την εκτίμησή τους για τo υψηλού επιπέδου μενού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πολυχώρο του Oz37 και τις εκδηλώσεις που μπορεί να φιλοξενήσει, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο  https://www.oz37.com/

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Skoutz για την εμπιστοσύνη και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους. 

OZ37 Copyright © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Made by Sleed

scroll tot top